Книжковий Арсенал

Цезар Духновскі

Польша

Композитор, піаніст, один із засновників Студії комп’ютерної композиції в Музичній академії Вроцлава. Автор симфонічної, камерної, електроакустичної музики, виступає з багатьма джазовими музикантами в проектах живої імпровізаційної музики.

Серед проектів Цезаря Духновскі – Morphai (з 1997 р.), Phonos ek Mechanes (разом з Павлом Хендріхом та Славоміром Купчаком), ElettroVoce, заснований в 2001 спільно з співачкою Агатою Жубель.Отримав ґранти від багатьох міжнародних фундацій, серед яких the Heinrich-Strobel-Stiftung des SWR e.V. in Freiburg, Foundation of the Friends of Warsaw Autumn, AUKSO Foundation of Music та Ernst von Siemens Musikstiftung in Munich.

Його твір Monad 3 для трьох голосів6 фортепіано та комп’ютера (2003) отримав Першу премію на 10th International Rostrum of Electroacoustic Music в Римі у 2004. В 2005 раозм Агатою Жубель (ElettroVoce) отримав Спеціальний приз від «Gaudeamus» International Contemporary Music Interpreters Competition в Амстердамі.

У Музичній програмі Книжкового Арсеналу виступить у складі дуету ElettroVoce, який заснував в 2001 спільно з співачкою та композиторкою Агатою Жубель.