Музика знадвору / KIDS N CATS (Австрія)Виставки

Музика знадвору / KIDS N CATS (Австрія)

Музика знадвору / KIDS N CATS (Австрія)

Вперше в Україні на запрошення Мистецького арсеналу виступить віденський електропоп квартет KIDS N CATS Тож 3 серпня о 20:00 запрошуємо слухати музику просто неба від неординарних і самобутніх KIDS N CATS.

Протягом останніх років Австрія притягує все більше тих, хто шукає нове дихання у музичній індустрії. Паралельно із визнаною класичною традицією і повсюдним портретом Моцарта, Відень має велику і різноманітну електронну сцену. Педантизм у звучанні та багатошаровість у текстурі задають характер новій хвилі електропоп-гуртів, одними з найяскравіших представників якої, безсумнівно, є KIDS N CATS.

«Голосно, надмірно і розмаїто: ласкаво просимо у дивовижний всесвіт KIDS N CATS!» — звертаються вони до нас.
«Це електропоп чи хіп-хоп, протестний перформанс чи всесвітній карнавал?» — питаємо ми.
Відповіді на питання втрачають сенс вже з першою секундою занурення у запаморочливу енергію живих виступів KIDS N CATS.

Гурт, що виник у 2014, встиг видати три альбоми, записати сингл з японським панк-гуртом TsuShiMaMiRe і сенегальським репером Nix, з’їздити у тур світом, зняти десяток дивних відеокліпів і отримати нагороду NASOM – The New Austrian Sound of Music.
Для створення останнього альбому «11 Tracks» гурт відправився у навколосвітню подорож, що тривала рік. У кожній з 11 країн, які відвідали KIDS N CATS, вони створили по композиції. Для роботи над сімома композиціями альбому музиканти залучили місцевих виконавців у Японії, Китаї, Ізраїлі, Тайвані, Австралії, Бразилії, Франції.

Вартість квитка – 150 гривень. Квиток можна купити тут.
Музика знадвору — електронні та акустичні концерти по суботах, що проведуть із літнього двору Мистецького арсеналу в далекі світи власних фантазій і відчуттів. В межах програми Плани на літо у Мистецькому арсеналі.