Jazz Arsenal — Urban Gypsy & Olga ChernyshovaВиставки

Jazz Arsenal — Urban Gypsy & Olga Chernyshova

Jazz Arsenal — Urban Gypsy & Olga Chernyshova

Свого часу Великий Джанго поклав початок унікальному стилю під назвою «циганський джаз» або «джаз-мануш», який поєднав традиційну музику циган мануш з джазовими ритмами 30-40-х років. 15 липня о 20:00 у Мистецькому арсеналі зустрічайте послідовників стилю джаз-мануш в Україні — колектив Urban Gypsy за участю чарівної вокалістки Ольги Чернишової.

Urban Gypsy вже встигли закохати в себе не тільки поціновувачів якісної музики, а й музичних критиків. Багато хто знає колектив через спільні проекти з групою Anna-Maria і Pianoбой. Гітарний джаз у виконанні музикантів наповнений драйвовістю свінгу, завдяки чому знайомі композиції звучать абсолютно по-новому. Їх виступи — це завжди яскраві експерименти з гіпнотичного сплетіння найрізноманітніших емоцій і переживань, які віртуозно передають традиційні для циганського джазу інструменти:

  • Матвій Миронов – скрипка
  • Дмитро Кушніров – гітара
  • Михайло Левит – гітара
  • Микола Кістеньов – контрабас

Наповнить вечір колоритним вокалом одна з найкращих випускниць джазового факультету інституту музики ім Р.М. Глієра, джазова співачка Ольга Чернишова. Ольга також учасник молодого цікавого проекту [O], що по’єднує електроніку, фолк і соул. Вона так само співпрацювала з багатьма українськими виконавцями, в тому числі з Jamala і Freedom-Jazz.

У нашій програмі прозвучать кавер версії на відомі хіти.

Більше про подію та квитки онлайн

Розклад Літніх вечорів у Мистецькому арсеналі