Книжковий Арсенал

Девід Саттер

США

Американський журналіст та публіцист, один з провідних коментаторів теми Росії та колишнього Радянського Союзу, автор книг про розпад СРСР та пост-радянську Росію. Колишній кореспондент Wall Street Journal та Financial Times в Москві, у 2013 – перший американський кореспондент, якого попросили залишити  територію Росії, з часу «холодної війни». Нині працює в Інституті Хадсон та Інституті зовнішньої політики Школи провідних міжнародних досліджень Універсітету Джона Хопкінза

Книги українською. У 2016 році у видавництві «Дух і Літера» опубліковано український переклад книги «Менше знаєш, краще спиш. Шлях Росії до терору та диктатури за Єльцина та Путіна» (The Less You Know, The Better You Sleep: Russia’s Road to Terror and Dictatorship under Yeltsin and Putin, 2016); до Книжкового Арсеналу виходить ще одна праця Девіда Сеттера «Доба безумства. Занепад та кінець Радянського Союзу» (Age of Delirium: The Decline and Fall of the Soviet Union, 1996).

Пов'язані публікації

У 2016 році видавництво «Дух і Літера» опублікувало книжку «Український виклик. Відкриття європейської країни» (Entscheidung in Kiew. Ukrainische Lektionen Hanser Verlag.
Автор презентує українське видання на цьогорічному Книжковому Арсеналі.