Події віртуального відкриття виставки «Кожны дзень»Про Нас

Події віртуального відкриття виставки «Кожны дзень»

Виставковий проєкт «Кожны дзень. Мистецтво. Солідарність. Спротив» мав відкритися 25 березня, у День Волі в Білорусі. Однак, через посилення карантинних обмежень у місті Києві, виставка відкриється для відвідувачів після 16 квітня. А поки — до вашої уваги онлайн-програма із залученням іноземних гостей.

25 березня, 18:00, ФБ-сторінка та YouTube Мистецького арсеналу
Дискусія співкураторів проєкту Антаніни Стєбур, Андрея Дурейка та директорки Мистецького арсеналу Олесі Островської-Лютої.

26 березня, 18:00, ФБ-сторінка та YouTube Мистецького арсеналу
У порожньому просторі виставки відбудеться діджей-сет солідарності Влада Фісуна, засновника формації DJBuro. Влад за допомогою музики пропонує поміркувати над роллю мистецтва у формуванні солідарності, протистоянні насильству та несвободі.

27 березня, 17:00, ФБ-сторінка Мистецького арсеналу — подія не відбулася у зв’язку із неможливістю приїзду Ольги Шпараги у Київ. 
Публічне інтерв’ю з білоруською філософинею, чиї роботи беруть участь у виставці, Ольгою Шпарагою «Видиме й невидиме в протесті: рівні взаємопідтримки». Розмову веде українська журналістка Ірина Славинська.

30 березня, 18:00, ФБ-сторінка та YouTube Мистецького арсеналу.
Дискусія «Зручні люди: зв’язок між домашнім та політичним насиллям». Учасниці: Антаніна Стебур, Дарія Чурко, Оксана Сироїд. Модераторка: Леся Ганжа.